Tipuri de uși de garaj dintre care puteți alege din portofoliul Alexiana Group

Când vine momentul să alegeți ușa de garaj nu uitați de furnizorul local, Alexiana Group. Veți aprecia probabil avantajele de colaborare cu acest furnizor, a faptului că echipa tehnică se deplasează rapid la cei care au făcut solicitări, pentru măsurători. Pe baza acestora veți primi și o ofertă de preț bine pusă la punct, detaliată, pe care dacă o agreați vă apropiați de rezultatul final – o ușă de garaj montată ireproșabil, pentru care veți putea primi până la 11 ani de garanție!

În privința tipului de ușă de garaj, de la Alexiana Group aveți de ales între două tipuri: cele secționale și cele de tip rulou. În ambele cazuri vorbim despre avantaje, dar și despre stiluri diferite, precum și de sisteme diferite de deschidere.

 

Ușile de garaj tip rulou

 

Alese în mod special de cei care au garaj mic, sunt tipuri de usi de garaj accesibile. Aveți o varietate de culori disponibile, printre care și cele ce imită lemnul. Dacă aveți și rulouri exterioare la ferestre, este destul de mult probabil că veți alege o culoare similară. Sau poate că tocmai acum este momentul oportun și pentru această alegere – având în vedere promoția curentă a acestui furnizor.

Ușa de tip rulou rulează pe verticală, se strânge compact într-o casetă și prezintă marele avantaj al spațiului ce poate fi folosit la maxim. Nu aveți nevoie de spațiu pentru deschiderea ușii, așa cum se întâmplă în cazul clasic.

 

Ușile de garaj secționale

 

Realizate din oțel galvanizat, panourile umplute cu spumă poliuretanică, la ușile secționale vorbim de un next level. Sunt mai mult decât uși de garaj, sunt o soluție modernă și estetică de izolare fonică și termică. Sunt practic protecția necesară pentru garaj.

Ușile secționale se disting și prin modul lor de închidere/deschidere. Acestea sunt paralele cu solul după deschiderea, ceea ce înseamnă că veți avea mai mult spațiu disponibil, atât în garaj, cât și în fața acestuia.

Ușile secționale au și avantajul de a fi personalizate. Aici este vorba de gama de vârf de la Alexiana Group, întrucât ușile imprimate sunt sofisticate. Imprimarea este realizată printr-o tehnică modernă, numită Dura Print. Puteți alege aproape orice imagine vă trece prin cap – un portret, un peisaj sau logo, poate chiar animalul de companie. Va deveni însă o declarație de stil. Tocmai originalitatea recomandă acest tip de uși. În plus, la orice comandă de minim o ușă de garaj, primiți cadou un rulou.

 

Beneficii multiple dacă veți colabora cu Alexiana Group

 

Prima dintre oferte este cea a soluțiilor tehnice gratuite, la fel cum și transportul și măsurătorile sunt gratuite. Alexiana are echipe și colaboratori în toată țara și astfel aplică aceleași reguli și menține aceleași standarde pentru toți clienții, indiferent de locația lor.

Ofertele sunt personalizate, în funcție de dimensiunile ușii de garaj. Mai nou, cei interesați pot face și o simulare a prețului, în pagina oficială a furnizorului, la secțiunea ușilor de garaj.

 

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

[email protected]