Tragedie la Tiroliana de la Gura Humorului: Un turist a ajuns în stare gravă la spital după ce s-a izbit de un copac și a ricoșat în altul

Un turist din Galați a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava după ce s-a izbit de un copac și a ricoșat în alt copac în timp ce se dădea pe tiroliana de la Gura Humorului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Suceava, medicul Dan Teodorovici, bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe sâmbătă, 18 februarie, în jurul orei 18:00.

„La UPU a ajuns un bărbat de 56 de ani politraumatizat prin strivire (în timp ce se dădea pe tiroliana la Gura Humorului s-a izbit de un copac şi a ricoşat în alt copac) în stare gravă, cu insuficiență respiratorie şi şoc hemoragic prezentând traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic cu fracturi costale şi hemotorax, traumatism abdominal cu ruptură mezenterică şi contuzie de vezică urinară. După stabilizarea în UPU şi terminarea investigaţiilor a fost dus direct în sala de operaţii de la chirurgie generală”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Suceava, medicul Dan Teodorovici.