Trei dintre angajații de la Permise, din „lotul Obreja”, au cerut să revină pe posturile lor. Prefectul Moldovan: „Cât voi fi prefect, acest lucru nu se va întâmpla”

Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a informat că trei dintre angajații Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor care sunt trimiși în judecată în „lotul Obreja” au cerut să se întoarcă la locurile de muncă inițiale. Despre acest aspect, prefectul Sucevei a spus că acest lucru nu se va întâmpla atâta timp cât el va fi prefect, prin urmare cei trei angajați au fost încadrați   pe partea înmatriculări. 

De asemenea, Alexandru Moldovan a precizat că Radu Obreja, conmisar șef, este detașat la IPJ Suceava și lucrează la Poliția Burdujeni.

„Anul trecut, în luna decembrie, instanța a ridicat controlul judiciar în cazul persoanelor trimise în judecată în așa zisul «lot Obreja», iar unii dintre agenți au solicitat să revină la vechile locuri de muncă. Atâta vreme cât voi fi prefect, niciunul dintre ei nu va mai lucra la Serviciul Permise și Înmatriculări nici pe partea de examinare teoretică, nici pe cea practică. Au tot dreptul legal la muncă, dar nu pe vechile posturi”, a declarat prefectul Alexandru Moldovan.