Un băiat de 16 ani şi-a lovit cu sălbăticie străbunica cu un ciocan de şniţele, ca să-i fure pensia. Atacul s-a petrecut în timp ce femeia dormea

Un băiat de 16 ani din Bucureşti a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat că şi-a lovit de mai multe ori în cap străbunica în vârstă de 86 de ani, cu un ciocan folosit la bătut carnea în bucătărie.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, în dimineaţa zilei de 17 mai, în jurul orelor 8,00 – 8,30, după ce a rămas singur în locuinţă cu străbunica sa în vârstă de 86 de ani, băiatul a luat un ciocan de bătut carnea, a mers în camera în care dormea străbunica sa şi a lovit-o pe aceasta de mai multe ori în cap cu ciocanul respectiv, după care a părăsit adresa.

Victima a ajuns la spital cu multiple traumatisme

Victima a fost descoperită de fiica sa, care a apelat numărul de urgenţă 112 şi astfel femeia de 86 de ani a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost internată cu diagnosticul de „agresiune, traumatism cranio-cerebral nivel 0 cu risc, multiple plăgi contuze fronto-parieto-temporo-occipital stânga, plagă contuză ureche stânga şi zigomatic stânga”.

Există bănuiala că agresiunea a avut loc pe fondul intenţiei băiatului de a-şi însuşi o sumă de bani de la victimă, în acest sens cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

Băiatul a fost arestat pentru 30 de zile

În aceeaşi zi, băiatul a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea tentativei de omor.

Ulterior, el a fost arestat pentru 30 de zile, scrie observatornews.ro.