Un bărbat beat din Slatina a ajuns la spital după ce a fost acroșat de o mașină încărcată cu fân

Joi, 14 iulie, în jurul orei 08:50, Virgil V. de 56 ani, din comuna Slatina, în timp se deplasa în afara acostamentului pe DC 16 B din satul Herla a fost acroșat  de încărcătura cu fân care era transportată de autoutilitara condusă de către Romică Z., de 37 ani, din satul Herla, care se deplasa din direcția opusă.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a lui Virgil V. care a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD, iar la examinarea fizică de către medicul de gardă de la Spitalul municipal Fălticeni nu au fost identificate leziuni corporale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,00 mg/l în aerul expirat și i s-au prelevat mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.     

Pietonul Virgil V. a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul  fiind 1,10 mg/l alcool pur în aerul expirat și i-a fost prelevată o mostră de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.