Un bărbat din Gura Humorului, găsit spânzurat într-o anexă gospodărească din comuna Pojorâta

Vineri, 28 aprilie, la ora 18.59, Secția 11 Poliție Purală Pojorâta a fost sesizată prin SNUAU 112 de către o femeie de 59 ani, despre faptul că, la o casă din comuna Pojorâta, sat Valea Putnei, l-a identificat pe soțul său fără semne vitale.

Polițiștii s-au deplasat la adresa menționată, unde a fost identificată apelanta, care a relatat verbal faptul că, la 28.04.2023, s-a deplasat la imobilul sus-menționat, ocazie cu care a constatat că soțul său C.C., de 58 ani, din oraș Gura Humorului, nu se afla în imobil. În timp ce îl căuta, l-a identificat într-o anexă a locuinței, spânzurat.

Cu ocazia examinării cadavrului nu s-au constatat urme de violență, iar cu ocazia cercetării efectuate la fața locului, în proximitatea cadavrului nu a fost identificat vreun înscris care să justifice producerea incidentului.

Din discuțiile purtate cu apelanta și cu rudele persoanei decedate, a rezultat faptul că bărbatul suferea de depresie, urmând tratament medicamentos în aceste sens, era cunoscut cu afecțiuni medicale, fapt pentru care nu au dubii cu privire la cauza decesului.

Urmează a se efectua necropsia pentru stabilirea cauzei decesului.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „ucidere din culpă”.