Un bărbat din Milișăuți și-a găsit soția spânzurată în garaj

Duminică, 18 septembrie, la orele 17:28, polițiștii au fost sesizați prin apel SNUAU-112 despre faptul că Viorica L., de 73 ani, din orașul Milișăuți a fost găsită decedată prin spânzurare în garajul locuinței sale de către soțul ei.

La locuința femeii, s-a deplasat echipa formată dintr-un lucrător din cadrul Postului de Poliție Iaslovăț, unul din cadrul Postului de Poliție Poieni Solca și teh. criminalist de la Poliția Municipală Rădăuți.

 La fața locului a fost găsită o ambulanță din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți unde personalul medical a efectuat manevre de resuscitare a numitei Viorica L., însă fără nici un rezultat, fiind constatat decesul acesteia.

Femeia a fost găsită decedată, în garajul locuinței sale spânzurată cu o funie de grinda garajului în poziție verticală.

Despre  Viorica L. se cunoaște că era depresivă în ultimul timp, nu lua niciun tratament, nu avea relații conflictuale cu nicio persoană și nici datorii. Nu au fost găsite urme de violență pe cadavru, nefiind suspiciuni cu privire la decesul numitei Lucescu Viorica.

În cauză urmează a se efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se da soluție procedurală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.