Un bărbat din Stulpicani a murit la scurt timp după ce a ajuns la spital

Marți, 28 martie, la ora 17:35, lucrătorii Poliție orașului Frasin au fost sesizați de Personalul de Serviciu din cadrul Poliției Gura Humorului cu privire la faptul că la Spitalul Gura Humorului a decedat un bărbat din comuna Stulpicani.

G.M. locuiește în aceeași curte cu fiul și nora sa în comuna Stulpicani, fiind cunoscut ca și consumator de băuturi alcoolice.

 La data de 28.03.2023, în jurul orelor 13:30, în timp ce se afla la domciliu, bărbatul i-a spus nurorii sale că se simte rău, nu are echilibru și nici aer. Aceasta l-a anunțat pe soțul său, care a apelat Serviciul de urgență 112, solictând o ambulanță.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Suceava, care l-a preluat și transportat pe G.M. la Spitalul Gura Humorului.

Bărbatul a ajuns la spital conștient, însă în jurul orelor 16,00 a intrat în stop cardio respirator, fiind resuscitat timp de 45 de minute, fără suscces.

La orele 16:45 a fost declarat decesul acestuia

Cadavrul a fost depus la Morga Spitalului Gura Humorului  în vederea efectuării necropsiei.

 Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliție Stulpicani, în cauză întocmindu-se dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de uciderea din culpă (moarte suspectă).