Un bărbat din Stulpicani care suferea din dragoste a ajuns la spital după ce s-a tăiat la mâini în sticla unui geam

Miercuri, 6 iulie, la ora 00.08, Poliția orașului Frasin a fost sesizată prin SNUAU 112 de către asistent de pe ambulanță cu privire la faptul că, Laurențiu S., de 34 ani, din comuna Stulpicani, s-a tăiat la ambele brațe și este agresiv.

Bărbatul locuiește împreună cu mama și frații săi în comuna Stulpicani  și a avut o relație de concubinaj cu o femeie din județul Bistrița Năsăud. De aproximativ două săptămâni concubina acestuia l-a părăsit, iar de atunci Laurențiu S.a început să consume băuturi alcoolice.

La 06.07.2022, în jurul orei 00.00 în timp ce bărbatul se afla în locuința sa împreună cu mama sa și frații săi și consumau băuturi alcoolice, acesta s-a ridicat de pe pat și s-a împins cu brațele în sticla ferestrei, provocându-și tăieturi.

La fața locului  s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gura Humorului care i-a acordat primele îngrijiri medicale bărbatului și a fost transportat la Spitalul orășenesc Gura Humorului, cu diagnosticul „plăgi tăiate la ambele brațe, șoc hemoragic”.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.