Un bărbat din Vulturești și-a găsit tatăl spânzurat de un gard

Marți, 17 ianuarie, în jurul orei 11:18 lucrătorii SPR 12 Preuteşti au fost sesizaţii prin SNUAU 112 de către un bărbat din comuna Vulturești, satul Valea Glodului, despre faptul că tatăl său în vârstă de 82 ani a fost găsit spânzurat la domiciliul său.

În ziua de 17.01.2023, în jurul orelor 10:30, apelantul l-a găsit pe tatăl său  spânzurat cu o funie legată sub formă de laț în jurul gătului de un gard în interiorul curții locuinței comune cu acesta.

La fața locului a ajuns un echipaj SMURD și un echipaj SAJ care la ora 11:52 au constatat faptul că bărbatul nu prezenta semne vitale declarându-se decesul.

Din investigațiile efectuate a rezultat faptul că defunctul trecea în ultimul timp printr-o perioadă depresivă.

La examinarea sumară a cadavrului în cadrul cercetării la fața locului, s-a constatat faptul că acesta prezintă doar un șanț de spânzurare în jurul gâtului iar alte semne vizibile de violență nu prezintă.

S-a procedat la sesizarea Serviciului de Medicină Legală Suceava, în vedere efectuării necropsiei cadavrului care se află depus la morga Spitalului  municipiului Fălticeni.

Cercetările vor fi continuate de către lucrătorii Postului de Poliţie  Dolhești, sub aspectul săvârşirii  infracţiunii de „ucidere din culpă”.