Un bărbat și-a dat foc lângă un liceu din Vâlcea. Omul a ars ca o torță, înainte ca cineva să-l poată salva

Scene șocante, în această dimineață, în cartierul 1 Mai din municipiul Râmnicu Vâlcea, în apropierea Liceului Economic. Un bărbat și-a dat foc și a ars ca o torță, înainte ca cineva să poată interveni pentru a-l salva. Focul a fost stins de pompieri, însă individul a murit.

Alarma a fost dată puțin înainte de ora 9.00. Un apel la 112 anunța că o persoană și-a dat foc, lângă un liceu din Râmnicu Vâlcea.

„Imediat, la fața locului s-au deplasat o autospecială de stingere cu apă și spumă şi o autospecială de intervenție rapidă, din cadrul Gărzii de Intervenție Râmnicu Vâlcea, precum și o ambulanță aparținând SAJ, cu medic. Pompierii militari au acționat de urgență pentru stingerea incendiului. Din păcate, a fost declarat decesul de către medicul prezent la fața locului”, au transmis reprezentanții ISU Vâlcea.

Poliția urmează să identifice victima

Presa locală scrie că este vorba despre un bărbat care a ieşit dintr-un bloc din apropiere. 

El a ars ca o torță, fiind găsit carbonizat de salvatori. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili identitatea victimei și cauzele pentru care a recurs la acest gest, scrie observatornews.ro.