Un cămin de bătrâni din Botoșani cu condiții de lux, locul potrivit pentru părinți sau bunici

Bătrânețea este etapa la care nimeni nu își dorește să ajungă. Aici apar probleme de sănătate, dificultatea de mișcare, lipsa flexibilității și așa mai departe. Traiul optim nu este întotdeauna asigurat, iar acesta este și motivul pentru care nu ne dorim să ajungem aici, însă este imposibil. Dacă ai părinți sau bunici ajunși în această etapă a vieții, le poți oferi oricând traiul bun alături de alte persoane la fel ca ei. Bătrânii își pot duce relaxați bătrânețea la azilul Căminul de Odihnă Sf. Nicolae din Botoșani, acolo unde sunt îngrijiți conform nevoilor lor. 

Căminul este un loc special pentru a menține un nivel de trai cât mai înalt pentru fiecare persoană în parte. Atât cei în vârstă, cât și persoanele cu dizabilități își pot găsi refugiul în acest azil. Persoanele specializate în îngrijiri medicale, activitățile pe care le pot face și întreaga echipă alături de ei îi vor face să accepte cu ușurință bătrânețea sau afecțiunea pe care o au. Ori de câte ori este solicitat ajutorul, persoanele specializate sunt gata să le ofere sprijinul necesar pe tot parcursul șederii în incinta căminului. Acesta este un camin de batrani din Botosani cu conditii de lux, unde ei se pot relaxa, pot face activitățile preferate și vor fi îngrijiți corespunzător. 

Detaliile legate de preț vor fi stabilite imediat ce se discută cu echipa azilului. Atât persoanele ce necesită îngrijiri, cât și cei care îi însoțesc pot decide condițiile de cazare, acesta fiind un aspect legat de preț. În plus, costurile sunt stabilite și în funcție de serviciile necesare, așadar totul este influențat de nivelul de trai de care are nevoie persoana în cauză.

Diverse activități de recreere pentru bătrâni

În cadrul căminului, cei care stau acolo au parte de diferite activități care au în vedere recreerea. Ei se pot bucura de activități fizice precum exerciții și programe de recuperare, plimbări în aer liber, excursii în zone liniștite, serate muzicale, de dans, dar și grădinărit. De asemenea, pot avea parte și de activități de socializare ca și jocuri de societate, vizite ale rudelor și ale prietenilor, seri de socializare, alături de petreceri de aniversare. 

Pentru a fi cât mai aproape de relaxare, bătrânii se pot destinde și cu câteva activități artistice ca și sesiunile de pictură, cinemateca, serată de lectură, tricotat și croșetat. Toate acestea sunt concepute special pentru ca ei să se simtă în largul lor, protejați și ajutați. 

Beneficiile unui astfel de azil

La Casa de Odihna Sf. Nicolae fiecare persoană în vârstă sau cu dizabilități se poate bucura de beneficiile acesteia. Vor avea parte de relaxare într-un spațiu generos, cu livadă, de bibliotecă, sală de sport, curățenie zilnică, posibilitatea de a aduce un preot, camere luminoase, asistent medical și kinetoterapeut, meniu personalizat și asistent social. 

Dacă îți dorești să iei legătura cu reprezentanții, o poți face prin formularul de contact de pe site. 

Date de contact:

0752220402

0752220404

[email protected]