Un copil de 4 ani și mama acestuia au ajuns la spital, după ce băiețelul a „pus pe liber” autoutilitara în care se juca

 Miercuri, 5 iulie, la ora 21.22, patrula de siguranță publică din cadrul S.P.R. 4 Gălănești a fost sesizată prin intermediul S.N.U.A.U 112 de către o femeie din comuna Frătăuții Noi, cu privire la faptul că a avut loc un accident în curte.

La fața locului a fost identificată apelanta, care a declarat faptul că în timp ce nepotul său în vârstă de 4 ani se afla în interiorul autoutilitarei din curtea imobilului,  vehiculul a început să se deplaseze în spate, moment în care mama acestuia a încercat să oprească autoutilitara și să-l scoată pe minor din interior, cei doi suferind leziuni.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că în ziua de 05.07.2023, în jurul orelor 21.10, în timp ce minorul în vârstă de 4 ani se afla în interiorul autotutilitarei, din joacă a mișcat schimbatorul de viteze, acesta rămânând pe liber, moment în care autoutilitara a început să se deplaseze cu spatele, moment în care mama minorului a încercat să oprească vehiculul cu umărul și să-l scoată pe minor, însă s-au lovit la nivelul membrelor inferioare, respectiv a abdomenului. 

 La fața locului s-a deplasat un echipaj al serviciului de ambulanță, care i-au transportat pe cei doi la Spitalul Municipal Rădăuți în vederea acordării de îngrijiri medicale.