Un copilaș de doar doi ani din Moldova Sulița a ajuns la spital, după ce s-a opărit cu ceai fierbinte

Marți, 23 mai, la orele 16.32, lucrătorii Secției 11 Poliție Rurală Pojorâta au fost sesizați de către personalul de serviciu din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung Moldovenesc, despre faptul că un minor  în vârstă de 2 ani, a fost transportat de către mama sa cu autoturismul la secția C.P.U Câmpulung Moldovenesc, întrucât minorul s-a opărit cu ceai ferbinte.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 23.05.2023, în jurul orei 12:00, minorul a vărsat o cană de ceai fierbinte peste membrele inferioare, în timp ce se afla împreună cu mama sa la domiciliul  din comuna Moldova-Sulița, cel mai probabil într-un moment de neatenție al mamei sale, minorul fiind tranportat de la Spitalul Câmpulung Moldovenesc, la Spitalul Sfânta Maria Iași, deoarece a fost diagnosticat cu arsură de gradul II.

Ca urmare a celor sesizate în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196, alin. (1) din Codul Penal.

În cauză a fost sesizată și D.G.A.S.P.C. Suceava, pentru a  efectua verificări conform competențelor ce le revin.