Un nou început de an școlar la Stroiești, sprijinit de antreprenorul Sergiu Lucan

Luni, 11 septembrie, copiii de la Școala din Stroiești au fost primiți nu doar cu zâmbete, îmbrățișări, ci și cu rechizite pe bănci.

De 6 ani, aceste rechizite sunt oferite de tânărul antreprenor Sergiu Lucan, care anul acesta a oferit întreg necesarul pentru anul școlar 2023-2024, adică peste 1000 de caiete dictando, peste 1000 de caiete de matematică și restul caietelor necesare elevilor.

Gestul omului de afaceri este primit cu entuziasm și mulțumire atât de elevi, cât și de părinții acestora care au o grijă în minus la început de an școlar.

De altfel, Sergiu Lucan a fost prezent și la deschiderea noului an școar, prezența sa fiind un bun prilej de a le transmite și personal elevilor din comuna Stroiești că îi încurajează să își urmeze aspirațiile și să pună învățătura pe primul loc.

Și administrația publică locală, prin edilul Mihai Senic și consilierii locali, s-a alăturat acestei frumoase inițiative a tânărului antreprenor, și a oferit, și anul acesta, tuturor copiilor din clasa 0 ghiozdane complet echipate.