Un nou record de vizitatori, la manifestarea de tradiție „Lume, lume… hai la târg!” de la Muzeul Satului Bucovinean

Ediția din acest an a manifestării de tradiție „Lume, lume… hai la târg!”, ce s-a desfășurat la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava, a atins un nou record de vizitatori. Potrivit reprezentanților Muzeului Național al Bucovinei, nu mai puțin de 9384 de suceveni și turiști au luat parte la ediția de anul acesta a evenimentului.

„Lume, lume…, vă mulțumim de 9384 de ori tuturor și fiecăruia dintre voi separat, celor care ne-ați trecut pragul în aceste trei zile minunate!
Să ne vedem și revedem, cu sănătate și tihnă, la anul la târg, iar până atunci, când vi se face dor și poftă de frumos, autentic, tradițional vă așteptăm în vizită la Muzeul Satului Bucovinean!
Lume, lume…, a fost un târg tare frumos!”, au transmis reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei.

De asemenea, la Festivalul „Lume, lume… hai la târg!” au luat parte și peste 100 de meșteri cu produse meșteșugite, creatori de obiecte artistice, hand made, anticari și producători de bunătăți (vinuri, sucuri, lavandă, trandafiri, miere, plăcinte, cozonaci, înghețată, etc.) pentru toate gusturile și buzunarele.

Trebuie spus că Ansamblul Ciprian Porumbescu a susținut, în toate cele trei zile, momente de muzică și voie bună pe ulițele muzeului.