Un student de 23 de ani, găsit mort într-un cămin din Piteşti. Tânărul lua tratament împotriva depresiei

Depresia şi gândurile negre au pus stăpânire totală pe el. Un tânăr de 23 de ani a decis să iasă dramatic din scena vieţii. A fost găsit spânzurat într-un cămin studenţesc din Piteşti.

Băiatul din Leordeni a fost descoperit pe casa scării căminului. Acesta lua tratament împotriva despresiei, însă se pare că povara bolii a fost prea grea de dus pentru el.

Ce spun poliţiştii 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti au fost sesizaţi luni dimineaţa, în jurul orei 10:00, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că, într-un cămin studenţesc din Piteşti, a fost găsit un tânăr spânzurat.Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Piteşti s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă.

Din primele verificări s-a stabilit că, un tânăr, de 23 de ani, din Leordeni, care urma tratament antidepresiv, s-ar fi spânzurat în casa scării căminului.Trupul tânărului va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, iar cercetările vor fi continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs, scrie observatornews.ro.