Un tânăr din comuna Sadova a ajuns la spital, după ce o canistră cu benzină i-a explodat în mână

Marți, 10 ianuarie, la ora 11:20, lucrătorii Secției nr. 11 Poliție Rurală Pojorâta, au fost sesizați prin apel SNUAU 112 de către o femeie din comuna Sadova, cu privire la faptul că a explodat o canistră de benzină, iar soțul acesteia s-a ars.

La fața locului, respectiv la imobilul din comuna Sadova,  a fost identificat G.L.  de 26 ani care prezenta arsuri la nivelul membrului superior stâng și a membrelor inferioare, acesta fiind preluat și transportat de urgență la spital cu un echipaj din cadrul S.A.J. Suceava.

Din verificările efectuate la fața locului și din cele declarate de către femeie a reieșit faptul că la data de 10.01.2023, în jurul orei 11.10, bărbatul încerca să aprindă focul la centrala termică aflată într-o anexă a imobilului la care aceștia locuiesc, având în mână un recipient din plastic cu benzină, moment în care canistra a explodat și i-a provocat arsuri la nivelul mâinilor și picioarelor.

Victima a fost diagnosticată cu arsuri de gradul 2 si 3  la nivelul membrului inferior stâng și partea superioară a membrelor inferioare.

În cauză s-a întocmit un dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de „Vătămare coporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural de către lucrătorii P.P. Sadova.