Vasile Uhliuc, primarul comunei Brodina, se alătură echipei lui Gheorghe Flutur

Vasile Uhliuc, primarul independent al comunei Brodina, de numele căruia se leagă o experiență semnificativă  în administrația locală, a anunțat miercuri, 20 decembrie, că se alătură echipei liberale.

Deși, în anul 2020, Uhliuc a candidat ca independent, legătura cu președintele Consiliului Județean Suceava – liderul PNL, Gheorghe Flutur, este una strânsă încă de la momentul intrării acestuia în politică. De-a lungul anilor, această legătură s-a bazat pe respect reciproc, scopul devenind unul comun: acela de a transforma proiectele comunității din Brodina în fapte concrete.

„Ca primar, rolul meu este să aleg întotdeauna ce este mai bun pentru oamenii pe care îi reprezint. Peste puțin timp intrăm în anul 2024, un an foarte important din punct de vedere electoral, de care depinde și viitorul localității noastre. În acest sens, doresc să îmi anunț intenția de a candida pentru funcția de primar din partea PNL. Va fi, de fapt, revenirea mea în echipa liberală, unde am activat o bună bucată de vreme. Întrucât transparența a fost și a rămas unul dintre obiectivele mele la nivel local, fac acest anunț pentru cetățenii comunei, în primul rând”, a declarat primarul Vasile Uhliuc.

Trebuie spus că, în prezent, Consiliul Județean Suceava derulează cel mai important proiect ce se leagă de numele localității Brodina și anume modernizarea DJ 176.

Acest drum a fost extrem de așteptat de oamenii din întreaga zonă, pentru acesta fiind emisă deja autorizația de construire, urmând ca anul viitor să înceapă lucrările propriu-zise.