Wizz Air a anulat din cauza ceții cursele de sâmbătă pentru Paris și Eindhoven de la Suceava

Wizz Air a anulat din cauza ceții cursele programate pentru sâmbătă pentru Paris și Eindhoven de la Suceava, dar menține  încă în program cursele pentru Dortmund, Larnaca, Milano și Londra.

La rândul său, compania Ryanair a transmis un comunicat în care atenționează că, din cauza vremii nefavorabile din Suceava, se așteptă la posibile întârzieri sau devieri ale zborurilor către/dinspre Irlanda în perioada 13-15 ianuarie.

Toți pasagerii afectați vor fi anunțați cât mai curând posibil.

Ryanair solicită tuturor pasagerilor să monitorizeze aplicația/site-ul web Ryanair pentru cele mai recente actualizări de călătorie și orele de plecare ale zborurilor dumneavoastră.

„Echipele noastre lucrează din greu pentru a minimiza orice întrerupere cauzată ca urmare a condițiilor meteorologice severe, care sunt complet în afara controlului Ryanair, și ne cerem sincer scuze pasagerilor afectați pentru orice inconvenient cauzat”, a transmis compania.

Ceața densă persistă și sâmbătă în zona joasă a județului Suceava. ANM a prelungit atenționarea cod galben

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare cod galben de ceață densă pentru zona joasă a județului Suceava.

Avertizarea este valabilă până la ora 9:00, iar meteorologii arată că se va semnala local ceață, care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului sau ghețușului.