Zi de neuitat pentru Comuna Ciocănești. Emisiunea „Tezaur Folcloric”, de la TVR, filmată la Ciocănești

În seara zilei de vineri, 11 august, de la ora 18:00, o echipă de la TVR a filmat în comuna Ciocănești o ediție a emisiunii „Tezaur folcloric”. Chiar dacă vremea a fost potrivnică la început, decalcând spectacolul cu o oră, publicul a așteptat cu emoție să se întâlnească cu artiștii îndrăgiți.

Evenimentul organizat de Primăria și Consiliul Local Ciocănești, în colaborare cu Televiziunea Română, a fost prezentat de Gheorghița Nicolae și produs de Roxana-Pletea-Popușoi.

Evenimentul de înaltă ținută artistică și culturală a beneficiat de armoniile Orchestrei Profesioniste „Rapsozii Botoşanilor”. Un merit aparte a avut și artistul Pamfil Roată, care a mijlocit evenimentul desfășurat pe esplanada Casei de Cultură „Florin Gheucă”.  A fost o zi de sărbătore pentru comunitatea din Ciocănești care a vibrat alături de artiștii care au urcat pe scena emisiunii Tezaur Folcloric.

Printre aceștia se numără: Florentina și Petre Giurgi, Claudia Torop, Sava Negrean Brudașcu, Laura Lavric, Dorina Oprea, Domnica Dologa, Cornelia Ciobanu, Polina Gheorghe, Mihaela și Ciprian Istrate, Adriana Irimieș, Sorin Filip, Dan Doboș, Pamfil Roată, Alexandru Pugna, Adrian Stanca, Andrei Romanică, Călin Brăteanu, Iustina Irimia Cenușă, Ioana Petrean și Ionuț Candrea, Mădălina Artem, Georgian Schinteie, Alexandru Zar„andean alături de Ansamblurile „Bistricioara” și „Bistrița Aurie” din Ciocănești, dar și tinerii artiști care acum doresc să cunoască afirmarea în acest domeniu iubit de public. Așa cum era evident, evenimentul s-a dovedit a fi un succes!