3 metode rapide de plata a datoriei online

Plata datoriilor cu numerar implica mai multe provocari: Pe de o parte, oamenii trebuie sa se potriveasca cu programul de lucru al operatorilor care incaseaza datoriile offline. Pe de alta parte, trebuie sa aloce resurse (timp, bani cu transpostul) ca sa se deplaseze la locatia partenerului de plata; odata ajunsi acolo, trebuie sa isi astepte randul la ghiseu sau la automatul de plata. Apoi trebuie sa aiba bani ficsi sau sa spere ca li se poate da restul. Toate aceste provocari pot disparea daca se alege plata cu cardul. Oamenii poate nu stiu informatii esentiale despre avantajele platii online cu cardul.

Informatii despre firma KRUK Romania si modalitatile rapide de plata online

In special de cand se recomanda evitarea aglomeratiei si distantarea sociala, firmele au inceput sa dezvolte din ce in ce mai multe solutii online, rapide, usor de folosit indiferent de varsta. Companiile care se orienteaza catre clienti, siguranta si confortul acestora, vor continua sa simplifice modul de lucru. Compania de gestionare a datoriilor, KRUK, nu face exceptie. Termene ofera mai multe informatii despre firma KRUK Romania. Aceasta a companie a dezvoltat pentru clientii sai 3 metode de plata online a datoriei:

  1. Plata online cu cont pe eKRUK

eKRUK este platforma online de gestionare a datoriilor: clientii isi preiau controlul asupra restantelor. Odata ce isi creeaza cont pe platforma, isi pot seta singuri ratele pe care doresc sa le plateasca online, rapid, cu cardul, din contul lor eKRUK. Avantajul este ca pot face acest lucru de pe orice dispozitiv, la orice ora doresc, de oriunde s-ar afla. Este cea mai sigura si transparenta varianta de gestionare a datoriei.

  1. Plata online fara cont eKRUK

Mai este o varianta de plata online rapida, fara a fi necesara inregistrarea pe platforma. Este o metoda rapida, dar nu ofera informatii despre datorie si istoricul de plati efectuate

  1. Plata online prin accesarea unui link securizat

Este o metoda rapida si confortabila de plata online. Se contacteaza acestia folosind canalul dorit (chat, telefon, email, etc) si se solicita crearea unui link securizat pentru a plati datoria. Angajatii identifica clientul si ii creeaza linkul solicitat, pe care il trimit prin SMS sau e-mail, in functie de preferintele clientului. Odata accesat linkul, se va afisa un formular cu datele clientului precompletate si suma de plata, acesta introducand doar datele cardului pentru a finaliza tranzactia.

Si Gandul scrie despre KRUK, mentionand cele trei instrumente de plata online ale sale. In plus, oamenii care aleg sa isi plateasca datoria online au posibilitatea de a participa la concursuri cu premii care constau in vouchere de cumparaturi. Clientii care prefera sa plateasca offline nu pot participa la aceste concursuri. In perioada 1-22 decembrie 2022 va avea loc un concurs in care participantii pot castiga vouchere de cumparaturi la Kaufland, ale caror valori variaza intre 500-2000 lei. Desigur, conditia este sa plateasca online. Detaliile vor fi anuntate in timp util pe eKRUK. Aici recomand link catre ekruk.ro