Finul fostului director al CCB Viorel Varvaroi, în presa națională după ce s-a trezit să spună că vrea să „violeze o reptilă de poliţistă sexy”. Bărbatul a lucrat și el la instituția subordonată CJ Suceava

Finul fostului manager al Centrului Cultural Bucovina, Viorel Varvaroi, Alexandru Dan Negrea, este implicat într-un scandal mediatic, după ce a scris un comentariu deplasat la o știre publicată de site-ul aktual24.ro. Prin această ieșire Negrea aduce un prejudiciu de imagine Centrului Cultural Bucovina, instituție pentru care a lucrat în trecut, însă de unde ar fi fost concediat după ce ar fi lovit o profesoară.

În articolul publicat de aktual24.ro se precizează că „un funcţionar public, angajat al Consiliului Judeţean Suceava, a postat pe Facebook un comentariu în care susţine că vrea să «violeze o reptilă de poliţistă sexy»”. Această informație nefiind reală, întrucât Negrea nu mai este angajatul Centrului Cultural Bucovina.

„«Şi eu vreau să violez o reptilă de poliţistă sexy, sau versus cât sunt ei de criminali şi incompetenţi de îţi fac viaţa amară!», a scris funcţionarul public într-un comentariu pe Facebook la o ştire aktual24.ro legată de fostul director de penitenciar de la Baia Mare care a încercat să îşi violeze o subordonată în propriul birou.

Mesajul a fost şters după apariţia acestui articol”, mai scrie aktual24.ro.

Pe pagina sa de Facebook, Negrea a scris că lucrează în cadrul Centrului Cultural Bucovina şi că absolvit Muzeologie/Istorie în cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava.