5 moduri simple de a-i oferi casei tale un vibe de vacanță 

Toată lumea iubește vacanțele, la mare sau la munte, dar acestea sunt mai rare decât ne-am dori. Însă, dacă locuiești la casă, ai posibilitatea de a aduce vibe-ul de vacanță pe toată perioada verii. 

Călătoriile sunt singurele cheltuieli care ne îmbogățesc. Fie că este vorba despre un concediu de leneveală la un resort cu all inclusive, fie un circuit prin mai multe orașe minunate, vei acumula amintiri neprețuite. Însă, din păcate, nu putem călători pe cât de mult ne-am dori. Dar asta nu înseamnă că nu putem aduce vibe-ul de vacanță la noi acasă, mai ales atunci când locuim la casă și avem un petic de pământ liber. 

Iată un scurt ghid ce te va ajuta să-i oferi casei tale un aer de casă de vacanță:

Instalează o piscină 

Orice zi grea se poate încheia bine atunci când petreci câteva ore în propria ta piscină. În funcție de locul disponibil, cumpără o piscină rotundă, ovală sau dreptunghiulară. Pentru a te bucura de o apă curată cât mai mult timp, alege să investești în accesorii de calitate ce aduc o mare diferență. Caută o pompa recirculare piscina cu putere mare și vezi ofertele de aspiratoare piscine disponibile pe piață. Ține cont de faptul că nu doar materialul din care este fabricată piscina este important, ci și produsele auxiliare ce trebuie folosite pentru întreținere. Nu uita de o umbrelă mare pe care să o amplasezi pe o parte a piscinei pentru zilele când temperaturile sunt mai ridicate decât în general. 

Cumpără 2 șezlonguri

Indiferent de câți membri are familia ta, 2 șezlonguri vor fi suficiente pentru leneveală. Chiar și atunci când veți avea musafiri, majoritatea vor sta fie în piscină, fie pe terasă cu o băutură rece. Dacă locul îți permite, poți lua și un hamac. Nimic nu te îmbie mai tare să stai să lenevești sub razele soarelui cu o carte în mână decât un șezlong sau un hamac. 

Veselă colorată

Cu siguranță, ai deja în casă mai multe farfurii, boluri și pahare decât ai propriu zis-nevoie să folosești. Însă ai avea nevoie de un set de farfurii, boluri de salată, castroane și pahare viu colorate în nuanțe pastelate sau chiar cu modele îndrăznețe. Le vei folosi doar pe perioada verii și apoi le poți depozita pe un raft îndepărtat până la venirea sezonului cald. 

Textile colorate pentru casă

Caută prin magazine fețe de pernă, fețe de masă, șervețele și naproane cu modele tropicale. Nu trebuie să exagerezi, să le folosești pe toate odată. Așezate în diferite colțuri ale casei, acestea vor transmite un mesaj clar asupra ta, creând o stare de vacanță chiar în bucătăria ta. Pernele din living sau din dormitor în culori pastelate sau cu printuri tropicale îți vor însenina și zilele mohorâte, trebuie doar să te asiguri că se potrivesc cu mobilierul existent și cu restul obiectelor din încăpere. Dacă mai ai loc disponibil de depozitare în dulap, poți cumpăra și niște prosoape de baie imprimate cu palmieri, nisip și soare. 

Kit pentru cocktailuri 

Indiferent dacă bei sau nu alcool, un cocktail te va duce mereu cu gândul la vacanță și relaxare. Cumpără un kit pentru realizarea cocktailurilor și câteva accesorii amuzante, ceva siropuri de calitate și băutura alcoolică preferată și caută online rețetele băuturilor care îți plac. Când ai ingredientele necesare, cocktailurile se prepară cu ușurință. În plus, poți folosi shakerul și pentru prepararea diferitelor feluri de limonadă pe care cei mici sigur o vor iubi. Adaugă paiele hazlii și bucurați-vă cu toții de băuturile preferate.

Inclusiv atunci când nu călătorești de poți bucura de un timp de calitate împreună cu cei dragi. Cu doar câteva mici eforturi, poți aduce un vibe de vacanță casei tale și nu mai trebuie decât să te pregătești de musafiri. Cu siguranță, multe dintre ieșirile cu prietenii se vor muta la voi acasă. 


Sursa foto: Shutterstock