Diplomă aniversară, oferită prefectului Sucevei, la aniversarea a 90 de ani de la „Organizarea națiunii și teritoriului pentru timp de război”

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale a sărbătorit joi, 27 aprilie 2023, 90 de ani de la prima atestare documentară.
Semnificația deosebită a acestei zile este conferită de promulgarea primului act nomativ în domeniu, „Legea asupra organizării națiunii și teritoriului pentru timp de război”, publicată în Monitorul Oficial nr. 96 din 27 aprilie 1933.
La acest ceas aniversar, în semn de prețuire și respect pentru disponibilitatea și sprijinul acordat activității desfășurate, Șeful Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale a județului Suceava, locotenent colonel Florin Crăciun, a oferit o plachetă aniversară prefectului județului Suceava.
Prefectul județului, Gheorghe Alexandru Moldovan l-a asigurat pe șeful STPS Suceava de aceeași disponibilitate și deschidere ca și până acum, având în vedere că prefectul, în calitate de reprezentant al Guvernului în teritoriu, este cel care asigură organizarea, coordonarea și conducerea activităților de pregătire a economiei și a teritoriului pentru apărare din județ și le-a urat „La mulți ani!”.