A murit Matthew Perry. Starul din „Friends” avea 54 de ani

Matthew Perry, actorul care a dat viață personajului Chandler Bing în serialul „Friends”, a murit la vârsta de 54 de ani, potrivit CNN, care notează că poliția din Los Angeles investighează decesul starului.

O sursă din cadrul forțelor de ordine a declarat pentru CNN că nu există suspiciuni de crimă, însă incidentul rămâne în continuare sub investigația diviziei de jafuri și omucideri a Departamentului de Poliție din Los Angeles.

Perry a fost găsit mort în locuința sa din Los Angeles, sâmbătă, aparent fiind vorba despre moarte accidentală prin înec, potrivit Los Angeles Times, care citează surse din cadrul forțelor de ordine.

„Suntem devastați de decesul dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte indelebilă a familiei Warner Bros. Television Group. mpactul geniului său comic a fost resimțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va continua să trăiască în inimile multora. Este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotaț”, a declarat Warner Bros Television Group într-un comunicat pentru CNN. 

Potrivit unei declarații făcute pentru CNN de purtătorul de cuvânt al Departamentului de Pompieri din Los Angeles, un apel la 911 a fost primit la ora 16.07 pentru o urgență de salvare din apă, fără alte detalii.

Matthew Perry s-a luptat cu dependența de alcool și droguri

În cartea sa de memorii intitulată „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing„, lansată anul trecut, actorul american Matthew Perry, cunoscut pentru interpretarea personajului Chandler Bing în serialul de succes „Friends”, vorbea despre lupta sa cu dependenţa de alcool şi de droguri.

Am vrut să vorbesc atunci când m-am simţit la adăpost de a intra din nou în zona întunecată a lucrurilor”, a declarat el în exclusivitate pentru People în cover story-ul numărului din această săptămână. „A trebuit să aştept până când am fost destul de sigur că eram abstinent – departe de boala activă a alcoolismului şi a dependenţei – pentru a pune totul pe hârtie. Şi principalul lucru a fost că eram destul de sigur că va ajuta oameni„, mărturisea vedeta, relatează adevărul.ro.