Acțiune de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice, la Berchișești

Primăria comunei Berchișești, în colaborare cu Asociația Green Fort și SC 3R Green SRL, organizează o acțiune de colectare a deșeurilor electrice, electronice și electrocasnice.
Potrivit primăriței Violeta Țăran, campania va avea loc joi, 28 martie, în intervalul orar 9:00 – 15:00.
„Îi rog respectuos pe locuitorii din Berchișești și Corlata care dețin obiecte nefuncționale și doresc să le înstrăineze să anunțe participarea la această acțiune la numărul 0755498563, fie prin apel telefonic, fie prin mesaje SMS sau WhatsApp.
Produsele eligibile sunt deșeuri vechi, ieșite din uz care au funcționat cu ajutorul bateriilor sau pe bază de curent electric: frigidere, radio-casetofoane, televizoare, telefoane mobile, cuptoare cu microunde, mașini de spălat, camere video, ventilatoare electrice, calculatoare electronice, imprimante, unelte electrice de gospodărie și grădină, becuri, neoane,etc.
Punctul fix al acțiunii de colectare va fi amenajat la sediul Primăriei Berchișești, unde vă așteptăm cu toate deșeurile de care nu mai aveți nevoie.
Vă mulțumesc și vă rog să contribuim în număr cât mai mare la curățenia și igienizarea de primăvară a fiecărei gospodării, precum și a comunei noastre în general”, a transmis Violeta Țăran.