Activistul de mediu Tiberiu Boșutar s-a înscris în AUR: „M-am întâlnit cu Simion și tot ce i-am cerut, cel puțin la nivel declarativ, omul a spus că îmi dă”

Activistul de mediu Tiberiu Boșutar a anunțat miercuri, 7 februarie, că s-a alăturat Partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR). El a comunicat această decizie chiar din fața Casei Poporului, acolo unde se afla și George Simion. Tiberiu Boșutar a făcut un scurt istoric al parcursului său în calitate de activist de mediu, subliniind că a fost mereu „hăituit, bătut și dat în judecată”.

Ulterior, acesta a precizat că doar cu ajutorul infrastructurii unui partid politic scopul lui poate fi atins și, deși, după cum a relatat, a purtat discuții cu parlamentari și reprezentanți ai PSD, PNL și USR, a ajuns la concluzia că doar AUR îl poate ajuta.

„Pentru că vreau să vă fiu vouă, tuturor, de folos, am luat o decizie pe care mi-o asum în totalitate: intru în politică! O să vă dati seama la ce partid am ajuns să intru. M-am suit ieri în mașină și – direct la București. Aseară am fost la biroul central al AUR, unde m-am întâlnit cu Simion. Tot ce i-am cerut, cel puțin la nivel declarativ, omul a spus că îmi dă”, a spus Tiberiu Boșutar.

El a adăugat că, în urma discuțiilor purtate marți seara, în cursul zilei de miercuri trebuie să îi dea un răspuns președintelui AUR, lucru pe care l-a și făcut. 
„Îi spun că intru în politică pentru că am nevoie de toată structura AUR ca să mă ajute să rezolvăm cu lemnele de foc pentru populație, dar și cu problemele proprietarilor de păduri”, a subliniat Boșutar.
Tiberiu Boșutar s-a întâlnit cu George Simion în curtea Parlamentului, acolo unde liderul formațiunii politice avea o sesiune de audiențe cu oamenii. Întâlnirea dintre cei doi a fost filmată de activistul de mediu si postată pe pagina sa de socializare.
„Aseară, am stabilit că azi vin în Parlament și vă dau un răspuns. (…) Răspunsul e da, fără să mai strâng cu ușa! Da, oricum (…)”, i-a spus Tiberiu Boșutar lui George Simion.
Anunțul lui Tiberiu Boșutar AICI.