Managerul Campion Tour, Mihai Costea: „Programul zborurilor charter afişat de Aeroportul Suceava este unul PRELIMINAR. Pot interveni modificări”

Managerul Agenției de Turism Campion Tour, Mihai Costea, a informat că programul curselor charter de pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava este unul preliminar, ceea ce înseamnă că acestea urmează să sufere modificări. El le recomandă sucevenilor interesați să plece în vacanță să se informeze doar din surse oficiale.

„Întrucât în presă locală au apărut în ultimele zile articole referitoare la programul zborurilor charter de pe Aeroportul Suceava în sezonul 2024, dorim să aducem câteva clarificări pentru bună informare a cititorilor şi a iubitorilor de călătorii:
1. Programul zborurilor charter afişat de Aeroportul Suceava şi redat ulterior în presă este unul PRELIMINAR, aşa cum menţionează de altfel şi aeroportul în informarea sa!
2. La acest moment, . În perioada următoare, pe măsură ce vor fi stabilite sloturile de zbor împreună cu aeroporturile de decolare şi aterizare, vor apărea şi alte curse.
3. Fiind vorba de un program PRELIMINAR, pot interveni modificări în ceea ce priveşte zilele de operare, lansarea unor noi curse către noi destinaţii, suplimentarea altora pe destinaţiile consacrate.
Recomandarea agenţiei noastre de turism este să vă informaţi doar din surse oficiale (în speţă, de pe site-ul Aeroportului Ştefan cel Mare) şi să păstraţi legătura cu agentul dvs de turism pentru că acesta vă va informa ori de câte ori va interveni vreo modificare care să impacteze în mod direct vacanţă dumneavoastră”, a explicat managerul Agenției de Turism Campion Tour, Mihai Costea.