Alexandra și Robert, cei doi studenți care și-au pierdut viața în accidentul de la Bistrița. „Dumnezeu a luat în împărăția Lui două suflete nevinovate”

Accidentul de la Bistrița Năsăud în care doi tineri de 20 și 21 de ani, dar și un bărbat de 40 de ani, au murit pe loc,  au îndurerat o comunitate întreagă. Este vorba de șoferul mașinii, Robert Cehren (21 de ani), Alexandra Străjeriu (20 de ani) și de unchiul șoferului.

Daniel Rusu, un tânăr de 21 de ani, a supraviețuit, dar a suferit răni grave în urma accidentului. Toți patru erau din comuna Pojorâta și se îndreptau spre Cluj-Napoca, unde tinerii erau studenți. Bărbatul care se afla cu ei urma să ajungă la aeroport pentru a prinde avionul spre Italia.

Cei care i-au cunoscut regretă moartea lor, iar pe rețelele de socializare ale celor doi tineri decedați este o avalanță de mesaje de la prieteni.

„Dumnezeu a luat în împărăția Lui două suflete nevinovate, doi tineri care aveau toată viața înainte și care cu siguranță ar fi ajuns unde și-au propus.
Robert, poate cel mai sincer și cel mai corect om, un băiat cu un bun simț pe care rar îl mai întâlnești în ziua de astăzi, un om cu un caracter minunat și mai presus de toate un prieten de încredere. În loc să ne mai întâlnim la un fotbal împreună, acum stăm și te așteptăm acasă pentru a te conduce cu toții pe ultimul tău drum…
Alexandra, o fată extrem de minunată și specială, cu un suflet enorm de mare, o persoană inimoasă care avea multe de arătat în viață. Poate una din singurele prietene cu care am putut discuta orice și mereu mi-a ascultat problemele, dându-mi de fiecare dată un sfat care mă ajuta…Acum pleci pe ultimul tău drum atât de devreme….
Dumnezeu să vă odihnească și să vă așeze în împărăția cerurilor…

„O prietenie uitată,o copilărie plină de amintiri…
Au mai rămas amintiri ,atât…
Bunătatea,respectul și finețea voastră au fost prea mult pentru ura,invidia și lăcomia din generația noastră!
Drum lin spre cer,suflete curate!
„Nu știu ce sa zic… nu am cuvinte … încă am caietele la mate de la tine cu care am trecut liceul… stau și ma uit la ele și nu îmi vine sa cred ca tu nu mai ești… , erai mereu zâmbitoare ,de treaba, mereu îmi dădeai sfaturi și încercai sa ma ajuți și îți mulțumesc pentru asta… nu te voi uita niciodată…
Drum lin spre cer
   O inimă bună a încetat sa mai bată,un suflet mare s-a ridicat la cer lăsând in urmă o nemărginită durere și un gol imens. Ne vom aminti cu drag și cu bucurie de ea, de Alexandra Strajeriu.
A fost un copil bun,un copil care a crescut frumos sub ochii noștri, a fost omul care a completat perfect echipa noastră.    .
Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu….”
„Dragul meu drag!
O durere IMENSĂ ai lăsat în urma ta!
Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace!
„Nu îmi vine sa cred asa ceva… un om mereu zâmbăreț prietenos de ajutor liniștit care nu ar face rău nici măcar unei muște a fost luat de printre noi… nu înțeleg de ce … de ce el.. el care mereu încerca să facă pe toată lumea din jurul ei fericita indiferent de cum se simțea el, mereu încerca să ajute… nu merita asa ceva….
Drum lin spre cer prieten drag… nu te voi uita niciodată