Am plânsu’, domnule primar Reziuc! Am plânsu’!

Primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, miruit cu toate uleiurile, de toate culorile, a reușit de la începutul mandatului  și până în prezent să fie dat afară dintr-un partid, să se alăture oficial altuia, să angajeze niște parteneri de pahar și să facă curat în cimitire.

Dar, nu la administrația defectuoasă și la absența proiectelor mă voi referi astăzi!

Problema este că Reziuc este gol și pe partea politică, dar are impresia că a reușit el să-i prostească și pe alții mai mari decât pe un președinte de partid sau un deputat.

Deși, anunțat de PNL ca fiind candidat, membru, coleg, camarad, Reziuc iubește mai mult jocurile mizerabile decât iubește PNL-UL.

În județul Suceava nu avem partid la ușa căruia primarul să nu fi bătut.

A fost și la Stan, dar Mitocu Dragomirnei e zona domnului deputat Eugen Bejinariu, iar testul integrității a fost picat de către primar și a fost trimis înapoi către casă.

A luat în calcul și AUR, iar Mugurel Balabașciuc, coordonator AUR la acea vreme, poate confirma întâlnirea de la Restaurant Hennesy’s Pub Suceava.

Radu Reziuc ar fi vrut și la Șoșoacă, dacă asta l-ar fi ajutat pe el, însă deocamdată este OFICIAL la PNL.

Este și nu prea pentru că atât de mult iubește trandafirii, încât și pe tortul de la biserică, de duminică, a pus unul. Cred, de fapt, că îi plac și trandafirii și torturile cu trandafiri.

Este la PNL și nu prea, pentru că PSD nu e ceva de la care el și-a luat gândul și drept dovadă, la mitingul organizat de PNL, Radu Reziuc a lipsit.

Nu era nimic dacă lipsea și atât, dar a venit cu un videoclip în care a explicat că a fost la biserică pentru a-l primi pe noul preot și la ora 4 a avut  de mers tot la Biserică pentru că a venit PS Damaschin.

A fost emoționant rău! Am plânsu’, domnule primar!

Am plâns că m-am gândit ce s-ar fi făcut preoții fără primar la slujbă?

Am plâns când m-am gândit cine ar fi dat răspunsurile liturgice, dacă dumneavoastră erați la protest?

M-a emoționat și talentul actoricesc, însă am trecut rapid peste emoție și m-am rugat să îi fi emoționat și pe Gheorghe Flutur și pe Ioan Balan, că altfel se prind că le pregătiți un tort cu trandafiri la adio.

Radu Reziuc este, oameni buni, un organizator de evenimente de excepție, un popă cu predică frumoasă și un om fără coloană vertebrală. Până la momentul publicării acestui material, nu am găsit un om care să nu fi fost trădat de Radu Reziuc.

Dovadă stau și oamenii care au plecat din jurul său, care l-au ajutat să fie primar și azi candidează de la alte partide pentru că primarul Reziuc nu a îndeplinit nimic din ce a promis, oamenii care au fost primii alungați după ce el și-a atins scopul.

Și, da, Radu Reziuc este și unul dintre cei mai slabi primari din județ, la capitolul investiții! Și, nu, nu-l compar cu Dărmănești, nici cu Adâncata, nici cu Moara, îl compar cu cei care se află la primul mandat. Și ce credeți, tot cel mai slab rămâne!

Dar, despre impotența administrativă, altădată! Azi despre caracter îndoielnic, jocuri de culise și trădări la scară largă!