Bărbat beat din Broșteni, la un pas de tragedie, după ce s-a dezechilibrat și a căzut pe malul râului Bistrița

Duminică, 4 februarie, în jurul orei 21:15, lucrătorii din cadrul Poliției orașului Broșteni au fost sesizați prin apel S.N.U.A.U. 112 de catre o femeie cu privire la faptul că unchiul său Mircea A. a căzut de pe marginea carosabilului pe malul râului Bistrița.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție care a constatat faptul că pe malul stâng al râului Bistrița în dreptul Drumului Național 17B din satul Frasin, orașul Broșteni, se află o persoană de sex masculin rănită care emana halenă alcoolică, iar în dreptul acestuia pe Drumul Național 17 B, sprijinită de un parapet, se afla o bicicletă cu care persoana vătămată se deplasa.

La momentul sosirii echipajului de poliție, la fața locului se afla și un echipaj al ambulanței din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Suceava – Substația Broșteni, care îi acorda îngrijiri medicale lui Mircea A..

Din informațiile dobândite s-a constat faptul că bărbatul se deplasa pe direcția Broșteni – Borca cu bicicleta, când în locul în care bicicleta a fost identificată, acesta s-a oprit pentru a-și satisface nevoile fiziologice, iar din cauza înălțimii joase a parapetului, a faptului că acesta era în stare avansată de ebrietate și din cauza întunericului, acea porțiune de drum fiind neiluminată, acesta s-a dezechilibrat și a căzut peste parapet pe malul Râului Bistrița suferind vătămări corporale.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Municipiului Vatra Dornei în vederea efectuării de investigații medicale și a stabilirii unui diagnostic.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă” faptă prevăzută și pedepsită de art. 192 alin. (1)  Cod Penal.