Angajații Spitalului Județean, învățați de DGA Suceava cum să evite faptele de corupție

Miercuri, 15 februarie 2023, la iniţiativa managerului Spitalului Judeţean Suceava, dr.  Alexandru Calancea, a avut loc, la sediul celei mai mari unități spitalicești din județ, o acţiune de prevenire a corupţiei cu scopul conştientizării consecinţelor implicării în fapte de corupţie.

Activitatea a fost realizată cu suportul profesional şi instituţional al D.G.A. – Serviciul Judeţean Anticorupţie Suceava, reprezent de comisarul şef  Marius Asmarandei.

Activitatea a vizat prevenţia şi conştientizarea consecinţelor implicării în fapte de corupţie, la care au fost invitaţi Comitetul Director al SJU Suceava,  toţi şefii locurilor de muncă ( medici/asistenţi/şef serviciu/birou) şi/ sau înlocuitorii acestora, după caz, reprezentanţii tuturor sindicatelor, precum și oricare angajat al unităţii sanitare, care a prezentat interes pentru activitatea de informare şi conştientizare.

Având în vedere că activitatea s-a dorit a fi dinamică, invitaţii au avut posibilitatea de a-şi expune în cadrul întrevederii întrebările și nelămuririle cu privire la prevenirea faptelor de corupţie.