Arhitectul Bogdan Adomniței, Cetățean de Onoare Post-mortem al municipiului Suceava. Ion Lungu: „Era un bun specialist și un mare OM”

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat luni, 12 septembrie, că va  propune Consiliului Local acordarea titlului de Cetățean de Onoare Post-mortem al orașului nostru arhitectului Bogdan Adomniței, cel care și-a pierdut viața duminică, 11 septembrie, în accidentul aviatic de la Gălănești.

„Este o zi tristă pentru orașul nostru.
Ne-a părăsit pentru totdeauna într-un tragic accident tânărul arhitect Bogdan Adomniței.

Era un arhitect din noua generație, un bun specialist și un mare OM.
Și-a pus amprenta pe proiecte importante din orașul nostru, și mă opresc la a da două exemple: în primul rând pe reabilitarea clădirii primăriei pe fonduri europene și pe realizarea Sălii Unirii de la Consiliul Județean Suceava.
Lucra la proiecte importante pentru municipalitate: realizarea parcării supraterane de lângă primărie, la proiectul de modernizare a Sălii de ședințe la Primăria Suceava.
Și-a iubit mult orașul.
Pentru proiectul de modernizare a Primăriei care este un proiect reușit, voi propune Consiliului Local, acordarea titlului de Cetățean de Onoare Post-mortem al orașului nostru. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în lumea drepților. Sincere condoleanțe familiei!”, a transmis primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.