Atenție, șoferi! Roviniete la prețuri de trei ori mai mari, vândute pe internet. CNAIR atrage atenția

Roviniete la prețuri dublate sau chiar triplate au fost puse la vânzare pe un site din România. Șoferii sunt atenționați să nu achite taxa de drum pe astfel de site-uri. Nu doar că e un cost nejustificat, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nici nu garantează pentru ele.

Este vorba despre site-ul digitale-vignette-online.ro care vinde așa zise roviniete la prețuri de până la trei ori mai mari decât cele normale.

Pe lângă prețul incorect pe care utilizatorii acestui site trebuie să îl achite, pentru a plăti taxa de drum, platforma mai are și o taxă de servicii care poate fi de până la 200% din prețul rovinietei.

Șoferii pot fi destul de ușor de păcălit, mai ales dacă vorbim despre transportatori străini sau turiști care ajung în România și încearcă să plătească această taxa pe internet. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) nu își asumă nicio responsabilitate pentru rovinietele cumpărate de pe această platformă și atrage atenția șoferilor să cumpere roviniete numai din locuri autorizate, relatează psnews.ro.