Baia modernă înseamnă una în care există și set cabină duș – tu cum preferi?

Preferi să faci un duș rapid sau o baie lungă? În ultima vreme se pare că omul modern preferă mai degrabă să își doteze baia cu o cabină de duș. Este mai practică, ar putea fi și economie de apă făcută. Prin urmare amenajarea băii cu o cabină de duș este preferată. Poți face asta cu opțiunile de la Afa Design.

Vei găsi aici set cabina dus semirotundă sau pătrată, ambele fiind ideale pentru a fi montate și în colț dacă e cazul. Acestea pot fi soluții de amenajare mai ales pentru băile de dimensiuni mici. La fel de bine cabina de duș poate fi preferată pentru că în locuință există și alte băi, dotate clasic cu o cadă.

Din principiul că își doresc să obțină o baie amenajată modern, unii preferă dușul walk-in. În acest caz vorbim de un stil minimalist, există doar un perete ce desparte zona de duș de restul băii. Astfel de opțiuni sunt de asemenea disponibile la Afa Design. Sticla acestora este securizată și cu un strat anticalcar. Asta va însemna că întreținerea va fi mai ușoară și mai practică. Să vedem însă și cine și de ce preferă varianta cabinei de duș.

De ce să alegi cabina de duș în defavoarea unei căzi

Suntem obișnuiți cu stilul clasic al băii în care tronează o cadă. Pentru cei care preferă mai degrabă stilul modern, atunci cabina de duș va fi alegerea. În plus, este avantajoasă pentru că exploatează spațiul pe verticală. Salvează din spațiul disponibil, este mai practică și ușor de întreținut. Cât despre prețuri, acestea sunt destul de variate și chiar mai mici decât ce implică achiziția unei căzi.

La Afa-design.ro ofertele de cabine de duș includ și cădiță și sifon. Vei găsi super prețuri și forme diverse, inclusiv cabinele de duș rectangulare.

Sfaturi utile pentru cei care vor alege o cabină de duș

O accesare simplă și rapidă în pagina afa-design.ro afișează atât de multe oferte. De cele mai multe ori suntem poate atrași de ceea ce vedem. Însă sunt și aspecte practice de care ar trebui să ținem cont. Spre exemplu, deschiderea cabinei de duș trebuie să țină cont de nevoile tale. Poți alege deschidere în exterior sau glisantă, iar aici depinde și de alte elemente din decorul tău – calorifere, uși, ferestre, chiuvetă de lângă cabina de duș, locul amplasării cabinei.

Un alt aspect de care să ții cont este clar legat de dimensiunea acesteia. Dacă baia este una de dimensiuni reduse, dimensiunea maximă a cabinei îți va restrânge lista de opțiuni din care poți să alegi.

Indiferent de alegere, cabinele de duș de la Afa Design sunt calitatea de care vei fi mulțumit multă vreme de acum înainte. Au în componență sticlă securizată, transparentă, cădiță clasică. Pot fi montate pe colț, pe dreapta sau stânga.

De comandat o vei putea face online, din pagina oficială. Livrarea este serviciu cu acoperire națională.

Contact: 

0740 118 027

0743 113 983

[email protected]

www.afa-design.ro