Balul din comuna Valea Moldovei, de răsunet și de neuitat

Sute de oameni îmbrăcați în frumoase straie populare s-au reunit a doua zi de Crăciun, la Căminul Cultural din localitatea Valea Moldovei, la Balul gospodarilor.

Anul acesta, evenimentul a reunit artişti cunoscuţi, între care Alexandru Brădățan, Oana Tomoioagă, Paul Ananie și Andreea Haisan, care au fost acompaniaţi de Trupa Continental, iar de la frumosul eveniment nu au lipsit nici dansatorii de elită. 

Astfel, în frunte cu întâiul gospodar al comunei, primarul Romică Floriștean, oamenii au jucat și s-au petrecut până în zorii zilei, dovedind așadar că în comuna Valea Moldovei tradițiile și obiceiurile sunt încă vii și nu se vor pierde.

Toti locuitorii au adresat, dupa eveniment, mulțumiri primarului Romică Floriștean, care s-a gandit la ei și împreună cu care au petrecut până în zori.

„Le mulțumesc tuturor celor prezenți: de la noi și din alte sate. A fost un bal de neuitat de care se va vorbi până la următorul. Am demonstrat că suntem o comunitate unită care știe să fie alături și la bucurie si la necaz”, a declarat primarul Romică Floriștean.
Balul Gospodarilor de la Valea Moldovei a fost organizat de Primăria și Consiliul Local, prin primarul Romică Floriștean.