Clasic: Bărbatul băutor și nevasta bătută, la Horodnic de Sus

Duminică, 12 martie, la orele 22.29, patrula de intervenție la evenimente din cadrul S.P.R. 3 Marginea a fost sesizată prin intermediul SNUAU 112 de către Elena C. cu privire la faptul că soțul său face scandal și a lovit-o.

Femeia este căsătorită de aproximativ 13 de ani cu Constantin C. din comuna Horodnic de Sus,  locuind împreună la imobilul din aceeași localitate. În ultima perioadă de timp sunt mai multe neînțelegeri între cei doi soți cauzate de consumul excesiv de alcool al bărbatului.

 La data de 12.03.2023, în jurul orelor 22:25,  Constantin C., aflându-se sub influența alcoolului, a început să provoace scandal și și-a lovit soția cu palma peste față, iar în urma incidentului aceasta a solicitat intervenția lucrătorilor de poliție la fața locului.

 Elena C. nu a suferit leziuni pentru care să necesite îngrijiri medicale, însă a depus plângere penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”. De asemenea, în urma completării formularului de evaluare a riscului pentru cazurile de violență în familie, a rezultat că nu se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

Lucrătorii de poliție au început urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „violență în familie”, cauza urmând să fie soluționată procedural de către lucrătorii din cadrul Postului de Poliție Horodnic de Sus.