Un bărbat din comuna Frumosu a murit la scurt timp după ce a participat la un praznic

Duminică, 12 , ora 17:30, lucrătorii Secției 14 Poliție Vama au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un asistent medical din cadrul SAJ Suceava, subunitatea Câmpulung Moldovenesc despre faptul că fiind solicitați pentru a acorda primul ajutor unei persoane de sex masculin pe raza localității Dragoșa a constatat decesul acesteia.

Având în vedere cele de mai sus, lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

În urma verificărilor și cercetărilor efectuate s-a constatat faptul că Gheorghe H., după ce a venit de la un praznic desfășurat la biserica din satul Dragoșa, unde ar fi consumat băuturi alcoolice, în jurul orelor 17:00, a intrat în magazinul din aceeași localitate, pentru a-și cumpăra un pachet de tigări. După ce a ieșit din magazin, susnumitului i s-a făcut rău, moment în care a fost ajutat de câteva persoane să se așeze pe marginea șanțului aflat în apropierea magazinului. Întrucât nu se simțea bine, bărbatul a solicitat prin apel SNUAU 112 sprijinul cadrelor medicale.

Cadavrul numitului Huțulac Gheorghe va fi transportat la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc în vederea efectuării necropsiei pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.