BRAVAS justiției românești

IMPOSTURA mizerabililor fără răspundere, dar cu imunitate și privilegii kklău (mai ales…pensii speciale după vârsta de 40 de ani).

BRAVAS justiției românești!!

Speța 1: Un ieșean bolnav psihic, Nicu Todică, a primit săptămâna aceasta doi ani de închisoare CU EXECUTARE pentru că a furat un robinet de la magazinul Leroy Merlin.

Neculai Ontanu

Speța 2: Tot în această săptămână, Neculai Onţanu, fost primar PSD și ADER timp de 16 ani, a fost condamnat la 3 ani de închisoare CU SUSPENDARE pentru că a luat mită un teren în valoare de 4,2 milioane de euro.

Justiție românească: 2 ani cu executare pentru un robinet furat și 3 ani cu suspendare, pentru o mită de 4,2 milioane de euro!

Catastrofele statului și monocrației ultramoderniste, pocitanii antiromânești (a se citi …pseudo-magistrați de INM cu ORNISS și culoar de post și loc, economiști și juriști miluiți ca excremente secundare ale altor areopaguri&academii), au condamnat România la înhumarea în incultură și arierație, la obrăznicia și bădarănia nulităților, la supunere, ploconeală și servilism.

În Bucovina, după o masă copioasă și nesănătoasă, tot se spune: Să ne fie de bine…!