Câmpulungean băut, oprit de două ori în trafic în mai puțin de o oră. Polițiștii i-au luat permisul și i-au făcut dosar penal

Duminică, 21 mai, în jurul orei 20.00, echipajul de poliție rutieră din cadrul Poliției municipale Câmpulung Moldovenesc în timp ce efectua serviciul de supraveghere și control trafic pe str. Mihail Sadoveanu din munivipiul C-lung Moldovenesc, a observat autoturismului Hyunday, a cărui conducător auto a fost sancționat anterior, în decursul aceleași zile, la ora 19.11, ca urmare a conducerii unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La vederea echipajului de poliție, conducătorul auto a încercat să se sustragă de la fața locului, motiv pentru care s-a procedat la urmărirea în trafic a autoturismului, care a fost blocat ulterior  în trafic pe strada Gheorghe Barițiu.

După oprire, la volanul autoturismului a fost identificat Dorin L. de 69 ani, din municipiul Câmpulung Moldovenesc, care se afla singur în autoturism și care a fost anterior sanctionat contravențional pentru faptul că a condus autoturismul pe Calea Transilvaniei, având o concentrație alcoolică de 0.18 mg/l alcool pur în aerul expirat, eliberându-se cu această ocazie o dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație. S-a procedat din nou la testarea conducătorului auto, ocazie cu care a rezultat o concentrație alcoolică de 0.13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „conducere fără permis de conducere”.