Mai multe străzi din comuna Moara vor fi modernizate vara aceasta. Eduard Dziminschi: „Continuăm să dezvoltăm comuna”

Primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi, a anunțat că încă o investiție importantă pentru cetățeni este pe cale să demareze. Potrivit edilului, este vorba despre un proiect de modernizare a mai multor străzi din satul Moara, a cărui valoare este de două milioane de euro, bani alocați de la bugetul local al comunei.
„Continuăm să investim și să ne dezvoltăm comuna! În următoarea perioadă, mai multe străzi din Moara vor fi asfaltate, respectiv Tinoasa, Mioriței, Ion Creangă, Unirii, Dispensarului, Vișinia și Hagigadar. Cu siguranță nu ne vom opri aici, însă este nevoie doar de înțelegere și răbdare. Modernizarea comunei Moara este și va fi în plină dezvoltare!”, a declarat primarul comunei Moara, Eduard Dziminschi.
Trebuie precizat că, de când a venit în fruntea Primăriei Moara, Eduard Dziminschi a modernizat aproximativ 40% din rețeaua de drumuri, rămânând de intervenit pe circa 30% din străzile comunei, însă proiectul multianual pe care l-a pus la punct va duce la asfaltarea drumurilor din localitate în proporție de 100%.
Edilul a adăugat că o altă veste bună pentru cetățeni este aceea că ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice Cseke Attila a semnat contractul de finanțare pentru înființarea sistemului de alimentare cu apă și canalizare în comuna Moara. Astfel, noua rețea de apă va acoperi satele Moara Nică, Bulai și Moara Carp, iar rețeaua de canalizare va fi extinsă. Trebuie precizat că această investiție se ridică la 18 milioane de euro, bani guvernamentali, alocați prin Programul Național de Investiții „Angel Saligny”.