Caravana „Bucurie în mișcare” a ajuns în comuna suceveană Marginea

Caravana rurală „Bucurie în mișcare” susținută de Kaufland România a ajuns și în comuna suceveană Marginea. Evenimentul s-a desfășurat joi, 6 octombrie, și a adunat laolaltă copii dornici să facă mișcare și să petreacă timp de calitate împreună.

Trebuie precizat că această activitate a fost susținută și de Primăria comunei Marginea, prin primarul Gheorghe Lazar, care a și fost alături de organizatori și elevi.

Bucurie în Mișcare este un proiect de promovare a sportului și mișcării în comunitate, demarat de Asociația 11even din Cluj-Napoca în anul 2012. De atunci, și până în prezent, proiectul a fost implementat în peste 25 de orașe din România și în Chișinău, Moldova, reunind zeci de mii de participanți.
Bucurie în Mișcare este un spațiu care integrează idei de jocuri și metode simple de a face mișcare, menite să-i ajute pe participanți să se inspire și să aleagă mișcarea zi de zi, într-o lume invadată de tehnologie. Bucurie în Mișcare își propune să aducă împreună copii și părinții, tineri care împărtășesc aceleași pasiuni, într-un eveniment viu, extrem de ofertant.