Ioan Oros: „Îi mulțumesc președintelui Flutur pentru sprijinul constant acordat comunității din Ostra”

Primarul comunei Ostra, Ioan Oros, transmite mulțumiri președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru sprijinul pe care l-a acordat Primăriei, ori de câte ori a fost nevoie. Totodată, edilul a precizat că toate investițiile realizate cu sprijinul CJ Suceava sunt foarte importante pentru cetățenii pe care îi reprezintă.

De menționat este că, doar în luna septembrie, comuna Ostra a primit o sumă consistentă de bani de la Consiliul Județean Suceava. Este vorba despre suma de 400.000 de lei pe care CJ a alocat-o de la Fondul de rezervă, întrucât Primăria Ostra se afla într-o situație de extremă dificultate.

De altfel, Gheorghe Flutur a fost o prezență constantă în comunitate, susținând permanent investițiile derulate de administrația publică locală. Unul dintre cele mai importante proiecte ale Consiliului Județean, de care comunitatea locală, dar și cei care tranzitează zona, beneficiază, este Drumul Județean ce face legătura între Frasin și Broșteni și care traversează comuna Ostra. Această investiție venind astfel  în sprijinul oamenilor care cu greu  mai sperau într-o modernizare.

„Îi multumesc președintelui Flutur și pentru cel mai recent sprijin financiar acordat comunității, dar și pentru corecta colaborare pe care o are cu Primăria noastră. Evident, cei mai importanți beneficiari rămân cetățenii, de aceea, vreau să îl asigur pe domnul președinte că suntem oameni de cursă lungă, precum și de toată recunoștința comunității și a mea personală”, a transmis primarul Ioan Oros.