Cea de-a treia ediție a Târgului de Toamnă de la Arbore, un real succes

Școala Gimnazială „Luca Arbore”, împreună cu Școala Gimnazială Clit din comuna suceveană Arbore, au organizat duminică, 16 octombrie, cea de-a treia ediție a Târgului de Toamnă, eveniment în care au fost implicați elevii unităților de învățământ, coordonați de directorul Monica Buliga. Târgul de Toamnă s-a desfășurat în Parcul Central din comună, cu sprijinul Primăriei Arbore.

Cei mici au pregătit standurile cu multă atenție, iar oamenii care au trecut prin zonă nu au putut rezista delicateselor expuse, achiziționând fiecare câte ceva. Potrivit organizatorilor, elevii au pregătit și diferite decoruri menite să înfrumusețeze standurile de prezentare, iar mamele gospodine au scos din cămară fel de fel de borcane cu delicii pentru iarnă.

Pofticioșii au putut cumpăra atât produse tradiționale, cât și alte preparate. De asemenea, în cadrul Târgului de Toamnă au fost făcute și demonstrații culinare, produsele rămase nevândute fiind donate Căminului pentru persoane vârstnice Solca.

Important de menționat este că bănuții adunați de către copii vor fi folosiți în scop caritabil sau pentru excursii de care să se bucure cu toții.