Cele mai așteptate evenimente ale anului 2024

<<< PHOTO

Fiecare început de an este un moment bun pentru a ne seta anumite planuri. Chiar dacă unele dintre ele au legătură cu îndeplinirea anumitor obiective, trebuie să punem pe listă câteva activități pentru timpul liber, care sunt de actualitate; poate fi vorba de un concert pe care îl așteptăm de mult, o călătorie într-o destinație pe care nu am apucat să o vizităm sau preocupări inedite, pe care nu le-am mai încercat. Totodată, pentru a putea duce la bun sfârșit aceste planuri, fiecare trebuie să aibă un calendar unde sunt prezente activitățile de interes. Iată câteva evenimente ale anului 2024.

Eurovision

În aproximativ o lună va alea loc un eveniment muzical pe care toată lumea îl așteaptă cu sufletul la gură, este vorba despre Eurovision. Evenimentul din acest an va avea loc în Malmo, Suedia.

Ediția de anul acesta, cea cu numărul 68, va reuni 37 de participanți din toată Europa și nu numai.

Câștigătoarea de anul trecut, Loreen, îi așteaptă pe participanți la ea acasă în timp ce organizatorii promit un spectacol de excepție, așa cum nu s-a mai văzut până acum. Doritorii pot să-și procure bilete de pe site-ul oficial, pentru una dintre semi-finale, sau direct pentru marea finală. În plus, o vizită în orașul Malmo nu strică niciodată.

Jocurile Olimpice de vară 

Anul acesta va avea loc ediția cu numărul 33 a Jocurilor Olimpice de Vară – evenimentul din acest an se va desfășura în perioada 26 iulie – 11 august, în Paris.

Jocurile Olimpice reprezintă un spectacol de excelență sportivă, eveniment care urmărește să aducă împreună atleți de elită din întreaga lume pentru a concura la o varietate de sporturi. Printre acestea se numără atletismul, înotul, gimnastica, scrima, voleiul, tenisul și multe altele.

Sportivii români se pregătesc și ei intens să-și demonstreze abilitățile și talentul la cel mai înalt nivel, și poate chiar să aducă câteva medalii cu greutate în țară.

Interesant este că tot la Paris au participat pentru prima dată sportive de sex feminin, asta după ce inițial doar bărbaților le era permis să ia parte la întreceri.

Turnee de poker 

Un alt eveniment interesant, care este deja în desfășurare de ceva timp și cu care probabil jucătorii de poker sunt la curent este Power Path, un turneu online organizat de PokerStars.

Acesta a fost conceput pentru a pune la încercare și a răsplăti jucătorii de poker indiferent de nivelul lor, motiv pentru care sunt disponibile diverse turnee și formate. Jucătorii care iau parte la provocarea online Power Path avansează prin diferite etape și câștigă premii. Așadar, atât novicii care vor să-și perfecționeze cunoștințele despre poker cât și jucătorii profesioniști au ceva de câștigat.

Având în vedere că se desfășoară online, oricine poate să acceseze jocul în orice moment și să avanseze în funcție de aptitudini.

Untold 2024 

Deja s-a format o tradiție și în fiecare an lumea așteaptă să vadă ce artist va urca pe scena unui dintre cele mai mare festivaluri de muzică de la noi din țară – Untold.

Ediția de anul acesta va avea loc între 8-11 august și biletele s-au pus la vânzare încă de anul trecut. Cât despre formații și artiști, lista este lungă și vor fi multe prestații de neratat, mai ales că urmează să concerteze în premieră câteva nume sonore. Printre acestea se numără Lenny Kravitz, Sam Smith, Swedish House Mafia, Purple Disco Machine și mulți alții.

Iubitorii de muzică electronică, rock, pop dar și alte stiluri sunt așteptați în capitala Transilvaniei pentru a se distra într-un weekend special.

Festivalul de film de la Veneția 

<<< PHOTO

Ediția cu numărul 81 a acestui an va alea loc între 28 august și 7 septembrie. În fiecare an, personalități din toată lumea se adună în Veneția și coboară din ambarcațiunile lor luxoase pentru a urmări într-un cadru formal munca pe care au depus-o la realizarea unor adevărate capodopere cinematografice.

Există diferite categorii printre care Orizzonti, Orizzonti Extra, Venice Classics și Venice Immersive. Fiecare dintre acestea este dedicată anumitor tipuri de filme, câteva dintre teme includ talentele la început de drum, filme vechi refăcute, filme creative și așa mai departe.

Așadar, acestea sunt câteva dintre cel mai populare și așteptate evenimente ale anului 2024. Vestea bună e că se găsește ceva pentru fiecare, indiferent de preferințe și disponibilitatea de deplasare.