Cele mai celebre 5 sloturi de la Novomatic

Lucky Lady’s Charm Deluxe este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele produse de Novomatic, companie care a lansat peste 400 de sloturi până în prezent. Providerul activează pe piața de gambling încă de pe vremea când se putea juca numai la aparate, iar acum se numără printre partenerii majorității cazinourilor online licențiate de Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc.

În cazul în care nu ai încercat până acum emoțiile oferite de „Farmecul doamnei norocoase”, îți prezentăm mai jos acest joc, împreună cu alte patru sloturi marcat Novomatic:

Lucky Lady’s Charm Deluxe

Farmecul zânei blonde constă în puterea magică de a transforma simbolurile în câștiguri. Cu alte cuvinte, pictograma care o prezintă pe „Lucky Lady” este simbol Wild. Mult mai valoros, ca și câștig potențial, este simbolul sferei de cristal care plutește între două mâini. Trei astfel de simboluri inițiază o serie de 15 rotiri cu multiplicator x6. Așadar, dacă într-o rundă suplimentară pe ecran se opresc șase gărgărițe, atunci primești de 6 x 500 de ori miza. 

Nu este rău nici dacă apar numai două simboluri Scatter pe grilă, deoarece primești dublul mizei. Alte simboluri care plătesc destul de bine sunt moneda de aur, trifoiul cu patru foi, potcoava și lăbuța de iepure.

Sizzling Hot Deluxe

Este un slot perfect dacă nu dispui de un buget generos, întrucât miza minimă poate fi setată la numai 5 bani. Cu 20 de lei, cât este depunerea minimă la unele cazinouri legale, poți juca minim 400 de rotiri.  Toate câștigurile obținute prin oprirea a minim trei simboluri pe o linie de plată sunt de cel puțin 20 de bani. Un statut special îl au cireșele, care plătesc și dacă apar în două exemplare (este rambursată miza).

La multe sloturi, șeptarii sunt cele mai valoroase simboluri, dar la „Sizzling Hot Deluxe” câștigul este apreciabil, de 1.000 de ori miza rotirii norocoase. Există și un simbol Scatter, steluța aurie, care plătește de până la 50 de ori miza.

Dolphin’s Pearl

Pești cu țepi, căluți de mare, crabi ce par prietenoși, pisici de mare, alți pești frumos colorați și delfini. Aceasta este fauna marină prezentă pe rolele slotului produs de Novomatic. Cele mai mari plăți ale jocului sunt oferite atunci când pe una din liniile de plată apar 5 simboluri identice: 5x Delfin – 1.000x miza, 5x Scatter – 500x miza, 5x Crab/Pisică de mare – 83x miza, 5x Căluț de mare – 44x miza. Delfinul este simbol Wild, care dublează valoarea combinației în care intră.

Dacă pe grilă se opresc minim trei pictograme reprezentând perla cu scoică înăuntru, primești 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. Aceasta este funcția specială care poate aduce cele mai mari câștiguri. 

Power Stars

Este un slot cu fructe și șeptari, asemănător cu Sizzling Hot. Pragul mizei minime este ceva mai ridicat, de 10 bani, dar și câștigurile sunt proporționale cu suma pariată, așa că nu e rău să cauți un premiu mai mare. Nu mai există un simbol care să plătească doar în două exemplare, dar apare o funcție specială foarte apreciată: aleatoriu, pe role se oprește o stea care joacă rol de simbol Wild și care generează o rotire suplimentară. 

Este posibil ca steluțele să apară simultan pe rolele 2, 3 și 4, astfel că ai câștig garantat. În acea situație, dacă pe prima coloană se oprește un șeptar, atunci câștigul ar trebui să fie apreciabil (4 șeptari pe o linie de plată aduc de 50 de ori miza).

Book of Ra Deluxe

Are o volatilitate ridicată, însemnând că rotirile câștigătoare sunt mai rare, dar importante ca valoare. Este un slot inspirat din mitologia Egiptului Antic, simbolurile de bază fiind exploratorul, statuia faraonului, scarabeul și Horus. Merită menționată separat Cartea lui Ra, care este și simbol Wild, și simbol Scatter. Minim trei pictograme deschid secvența de rotiri gratuite, în care unul dintre simboluri devine Wild expandabil. 

În timpul seriei de învârtiri gratuite se poate obține cel mai mare câștig, care este de 10.035x miza. Cel mai valoros simbol este exploratorul.