Cerc feminin de lectură și discuții, în martie, la Biblioteca Bucovinei

În luna martie, Biblioteca  Bucovinei „I. G. Sbiera” adresează o invitație tuturor femeilor ca alături de psiholog  Emanuela Tucaliuc să descopere împreună povești la feminin din cărțile autoarei Clarissei Pinkola Estes.

„Poveștile care educă, modelează și vindecă oferă un confort vital psihicului, care nu poate fi obținut prin nici o altă metodă. Ele demonstrează că oamenii dispun de trucuri specific și neobișnuite care îi ajută să depășească obstacolele din viață. Le oferă în același timp sprijinul de care au nevoie pentru a duce o viață liberă și plină de sens, de care merită să-și aducă aminte”, afirmă: dr. Clarissa Pinkola Estes.

În cadrul întâlnirilor săptămânale, ce vor avea loc în fiecare zi de marți, orele 16.30 – 18.00, moderate de psiholog Emanuela Tucaliuc, pasionatele de lectură, și nu numai, vor avea posibilitatea să-și petreacă timpul liber într-un mod plăcut ascultând, citind și povestind din cărțile ,,Femei care aleargă cu lupii” și ,,Povești vindecătoare” ale autoarei Clarissa Pinkola Estes.

Luna martie este despre femei, iar această sărbătoare nu se epuizează în perioada 1 – 8 martie, ci continuă în fiecare zi a primei luni de primăvară. Există o legătură limpede între sărbătorirea femeii și începutul primăverii care simbolizează revenirea la viață, bucurie, speranță, iubire.