Cine sunt cei doi soți care au murit într-o dublă crimă la Bran! Amândoi au fost găsiți morți în casă, cu capetele zdrobite

Un bărbat și o femeie, de curând căsătoriți, au fost găsiți morți în casă, în comuna Bran din Brașov. Polițiștii de la fața locului au întocmit dosar penal de moarte suspectă.

Doi soți au fost implicați într-o dublă crimă în satul Șimon, comuna Bran, unde un pompier de la SMURD Moeciu și soția lui, cu care se căsătorise recent, au fost găsiți morți în casă.

Printre primii suspecți de comitere a crimei se află fratele bărbatului. Cadavrele victimelor au fost descoperite de către tatăl pompierului. 

Cine sunt cei doi soți care au murit într-o dublă crimă la Bran

Cele două cadavre găsite în casă aparțin unui pompier de la SMURD Moeciu și soția acestuia, asistentă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov. Amândoi aveau în jur de 38 de ani și se căsătoriseră de curând, în șuna august a anului 2022.

Victimele au fost găsite decedate și cu capetele zdrobite, relatează  ASUM, după ce ar fi fost lovite cu toporul. 

Reprezentanți ai Parchetului și Poliția Stațiunii Bran continuă să facă cercetări la fața locului pentru a stabili exact cauzele morții și circumstanțele în care s-a produs tragedia, scrie kanald.ro.