Cine sunt cei trei tineri care au murit în accidentul cumplit din Neamţ

Destine frânte în Neamț! Trei tineri, în vârstă de 17, 18 și 23 de ani, au decedat, după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent în comuna Borca. Autoturismele au fost pur și simplu aruncate de pe şosea și au ajuns în curțile unor gospodării. Alte trei persoane au fost rănite și au ajuns în stare gravă la spital. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală.

Doi dintre tinerii decedați erau frați și aveau 17, respectiv 23 de ani, George Alexandru şi Raul Ciprian. Celălalt era Cristian, este din Holdița, județul Suceava. Șoferii celor două autoturisme făcute praf erau verișori și abia își luaseră permisele de conducere.

Accidentul s-ar fi produs din cauza vitezei excesive. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă, cele două mașini au trecut prin gardurile de fier ale gospodăriilor și prin garajul unei case, ba chiar au rupt stâlpii de beton de pe marginea drumului. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să scoată trupurile neînsuflețite încarcerate dintre mormanele de fiare, scrie playtech.ro.

Oamenii au venit şi au aprins candele la locul accidentului. Apropiații lor sunt șocați de cele întâmplate: „Sunt rudă cu mama decedaţilor, sunt verişoară. E coleg cel mic cu fiul meu. Copii buni. Avem copii toţi. Erau copii cuminiţi, credincioşi”.

„Nişte persoane deosebite, nu am cuvinte. Foarte multă durere, atât din partea familiei, cât şi a persoanelor din jur, chiar dacă nu îi cunoşteau. Oricum, cert e că aveau viteză. Dintr-o joacă, dintr-o prostie s-au omorât între ei şi au adus foarte multă suferinţă”, a mai precizat o altă persoană.